kinderkoor

Foto's laatste vieringen Antoniuskerk

Foto's van de vieringen in de Antoniuskerk op 24 en 25 december 2016 gemaakt door Paul van Acker:

https://www.myalbum.com/album/QallH6jTI5eI

Foto's van de afscheidsviering in de Antoniuskerk op 31 december 2016 gemaakt door Paul van Acker:

https://www.myalbum.com/album/V1tfLwpG4tvx

Foto's van de eerste viering in Antoniushuis de Vinder op 7 januari 2017 gemaakt door Paul van Acker:

https://www.myalbum.com/album/BLkgcXD3fDZa

Harry De Valk 90

Tags: 

Dankbetuiging

Op 11 januari jongstleden werd ik 90 jaar. Dit was voor velen een aanleiding om mij te feliciteren. Ik kreeg vele en ook dure, mooie en persoonlijke gelukwenskaarten. Dit was hartverwarmend en deed mij goed.
Ik ben niet in staat iedereen persoonlijk te bedanken. Daarom wil ik het op deze wijze doen. Ik bedank u allen hartelijk voor uw attente gelukwensen bij mijn 90e verjaardag.

Harry de Valk

GEEN 100, MAAR 80 JAAR !!!!!!

Gezinsviering

Tags: 

Gezinsviering in de Sint-Antoniuskerk

Op zondag 4 december 2016 om 9.30 uur is in de Sint-Antoniuskerk weer de maandelijkse gezinsviering.

Voorganger is zoals gebruikelijk de heer H. Wortel.
Kinderkoor ‘De Flierefluiters’ is ook weer van de partij. Onder leiding van Micha Verschure en Jacco van der Put [piano] maken ‘De Flierefluiters’ er weer een inspirerende viering van.
Thema van de viering is deze keer ‘SAMEN’.

U bent van harte uitgenodigd.

Monique Schoones

Tags: 

In memoriam Monique Schoones – Verhoogt

Monique is op 45 jarige leeftijd zeer onverwacht overleden. In een indrukwekkende dienst is op donderdag 16 april 2009 in de overvolle St. Antoniuskerk afscheid van haar genomen. We zullen haar missen als dirigente van de Flierefluiters, maar vooral als mens. Wij treuren mee met de familie en wensen hen veel sterkte toe. Alle vrijwilligers die de prachtige uitvaartdienst mede verzorgden zeggen wij dank.

Het parochiebestuur

Musical

Tags: 

De Flierefluiters hebben in maart 2007 een musical opgevoerd voor de ouders en kinderen die aanwezig waren in Villa Pardoes. Daarna is dezelfde musical ook nog voor alle ouders en belangstellenden opgevoerd. Er werd entreegeld gevraagd en er was een mogelijkheid om de musical op DVD te kopen. De opbrengst, bedoeld voor Villa Pardoes, is uiteindelijk 225 euro geworden. De schrijvers van de musical: Esther Loonen en Lisann van den Berg, gaan dinsdag 10 juli 2007 het geld aan Rose-Marie de Klerk overhandigen en zij zal zorgen dat Villa Pardoes dit geld in handen krijgt.

Villa Pardoes

Tags: 

De Flierefluiters zingen bij Villa Pardoes

Eindelijk was het dan zover, donderdagavond 13 oktober 2005 rond kwart over zes vertrokken wij een beetje zenuwachtig en gespannen naar Villa Pardoes.

Wij wisten ondertussen wat Villa Pardoes was, en wie daar op vakantie mochten, dit had Rose-Marie van Villa Pardoes ons maandagavond allemaal al verteld.

Abonneren op RSS - kinderkoor