Skip to main content

kinderkoor

Gezinsviering

Posted in

“Knuffel”viering in de Sint-Antoniuskerk
Zondag 4 oktober a.s. is er om 9.30 uur in de Sint-Antoniuskerk de maandelijkse gezinsviering met medewerking van kinderkoor ‘De Flierefluiters’.

Op 4 oktober herdenken we de sterfdag van Sint-Franciscus. Franciscus sprak met de dieren en daarom wordt op zijn herdenkingsdag ook Werelddierendag gevierd.
De lezingen in deze vieringen hebben dan ook alles te maken met Franciscus en de dieren.
Alle kinderen zijn uitgenodigd om hun liefste knuffel naar de viering mee te brengen. Die zal in de viering worden gezegend.

Monique Schoones

Posted in

In memoriam Monique Schoones – Verhoogt

Monique is op 45 jarige leeftijd zeer onverwacht overleden. In een indrukwekkende dienst is op donderdag 16 april 2009 in de overvolle St. Antoniuskerk afscheid van haar genomen. We zullen haar missen als dirigente van de Flierefluiters, maar vooral als mens. Wij treuren mee met de familie en wensen hen veel sterkte toe. Alle vrijwilligers die de prachtige uitvaartdienst mede verzorgden zeggen wij dank.

Het parochiebestuur

Musical

Posted in

De Flierefluiters hebben in maart 2007 een musical opgevoerd voor de ouders en kinderen die aanwezig waren in Villa Pardoes. Daarna is dezelfde musical ook nog voor alle ouders en belangstellenden opgevoerd. Er werd entreegeld gevraagd en er was een mogelijkheid om de musical op DVD te kopen. De opbrengst, bedoeld voor Villa Pardoes, is uiteindelijk 225 euro geworden. De schrijvers van de musical: Esther Loonen en Lisann van den Berg, gaan dinsdag 10 juli 2007 het geld aan Rose-Marie de Klerk overhandigen en zij zal zorgen dat Villa Pardoes dit geld in handen krijgt.

Harry De Valk 80

Posted in

GEEN 100, MAAR 80 JAAR !!!!!!

Naast het bijna 100 jarig bestaan van de Antoniuskerk is Pastoor Harry de Valk afgelopen donderdag 11 januari 2007 80 jaar geworden.

Villa Pardoes

Posted in

De Flierefluiters zingen bij Villa Pardoes

Eindelijk was het dan zover, donderdagavond 13 oktober 2005 rond kwart over zes vertrokken wij een beetje zenuwachtig en gespannen naar Villa Pardoes.

Wij wisten ondertussen wat Villa Pardoes was, en wie daar op vakantie mochten, dit had Rose-Marie van Villa Pardoes ons maandagavond allemaal al verteld.

Inhoud syndiceren