Gerarduskalender 2024

Tags: 

Een Gerarduskalender aanschaffen, het kan nog!

Misschien bent u er door de drukke decembermaand nog niet aan toe gekomen om een Gerarduskalender 2024 aan te schaffen? Of is het u helemaal ontschoten. Dan is haast nu geboden. Want tot eind januari 2024 bestaat nog de mogelijkheid er een aan te schaffen in Antoniushuis ‘De Vinder’ in de Sint-Vincentiusstraat 113 A te Oosterhout. En … op is echt op!

U hebt dit jaar 366 keer plezier van uw Gerarduskalender want het is een schrikkeljaar. Elke dag een nieuw blaadje met op de voorkant een spreuk, de feestdag en de zon- en maanstanden. Op de achterkant van elke bladzijde staan taalgrappen, puzzels, bezinning of nuttige informatie.
De prijs voor de kalender bedraagt € 9,75. Het bijbehorende schild is gratis en aan beide zijden bedrukt.

Nog te koop in: Antoniushuis ‘De Vinder’, Sint-Vincentiusstraat 113 A, Oosterhout. Tel.nr. 0162 - 470 954.
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.00 uur en op dinsdagmiddag ook van 13.30 – 16.00 uur.

Gerarduskalender zeer geliefd in Oosterhout!

In deze tweede Nieuwsbrief stellen wij een zéér actieve zelateur oftewel wederverkoper aan u voor. Thea van der Zanden laat in het Brabantse Oosterhout geen kans onbenut om “onze” Gerarduskalender aan de man te brengen.
En dan te bedenken dat de afname, toen zij in 1999 op verzoek van haar voorgangster de bestelling overnam, slechts uit 10 exemplaren bestond. Natuurlijk waren we daar ook al blij mee, maar door alle acties die Thea (75) ondernam, werd het aantal een jaar later al meer dan vertienvoudigd en bereikte ze 110 afnemers.
Daar bleef het niet bij. Thea blijkt een zeer bedreven vrijwilligster en is o.a. actief als gastvrouw in de Antoniusparochie. Heeft daar contacten met het secretariaat waardoor ze het voor elkaar kreeg dat er een oproep in het parochieblad kwam en de liefhebbers hun bestelde kalender bij het secretariaat kunnen ophalen. En lukt dat niet? Dan brengt Thea de bestelling aan huis. Vanzelfsprekend! Menselijk contact vindt zij sowieso een must.
Behalve reclame in het parochieblad, zorgt ze voor nieuws op de website en stuurt ze persberichten naar de plaatselijke pers en lokale radio. Dat laatste resulteerde in een wervend interview dat uiteraard ook de nodige bestellingen opleverde.
Alsof dat nog niet genoeg is, worden posters en eigen flyers persoonlijk rondgebracht en in openbare ruimtes opgehangen of neergelegd.
Elk jaar in mei haalt enthousiaste Thea het Gerardusdraaiboek uit de kast en begint haar campagne. Met als schitterend resultaat dat er nu bijna 300(!) exemplaren van de Gerardusscheurkalender in Oosterhout en omgeving hangen of staan.
Chapeau voor zoveel inzet, vindingrijkheid en initiatieven. En.. vooral veel dank namens Pelgrimsoord Klooster Wittem.
Thea, bedankt!