Zomermarkt

Tags: 

Zomermarkt groot succes

Op zondag 10 september 2023 stonden de eerste bezoekers al om halftien voor de deur van de Antoniuskerk. De kerk ging pas om elf uur open. Rond de vierhonderd personen hebben de zomermarkt bezocht. Ze konden genieten van de kramen van de Antoniuskern, het MEK en de Oosterhoutse Nachtegalen, die ook nog twee optredens verzorgden. Ook waren er deelnemers vanuit het Museumkwartier. Een grote groep vrijwilligers zorgde daarnaast voor koffie en thee, terwijl de ranja-koe van het MEK goede zaken deed. Er kan tevreden terug gekeken worden op deze markt. De opbrengst voor de Antoniuskerk zal besteed worden voor diaconale activiteiten.

Zomermarkt 2023 in de Antoniuskerk

Op zondag 10 september a.s. van 11.00 tot 16.00 uur organiseren het MEK, De Oosterhoutse Nachtegalen en de Antoniuskern van de Catharinaparochie en buurtvereniging “Het Museumkwartier” een grootse zomermarkt in de Sint-Antoniuskerk, Sint-Vincentiusstraat 113 te Oosterhout.
Er wordt ook samenwerking gezocht met de omringende buurtverenigingen.
De toegang is gratis!!!

Er is een snuffelmarkt met goede spullen die toe zijn aan en geschikt voor een tweede leven. Daarnaast wordt antiek speelgoed, een grote collectie (deels verpakte) miniatuurauto's (echt iets voor de verzamelaar) aangeboden. Daar zijn ook diverse James Bond auto’s onder.
Gezien het succes van vorig jaar zullen er ook spulletjes van het Antoniuswinkeltje worden verkocht.
De Antoniuskern zal haar deel van de opbrengst o.a. gebruiken voor de diaconale activiteiten van de Catharinaparochie. Met name voor de Sinterklaasactie van dit jaar, welke vorig jaar een 60 tal kinderen en hun ouders een fijne (en vaak onverwachte) Sinterklaasmiddag in De Vinder hebben bezorgd.

Garageverkoop in het gehele Museumkwartier
Tijdens de zomermarkt in de Antoniuskerk georganiseerd door De Vinder, M.E.K. en de Oosterhoutse Nachtegalen kunt u uw garage openstellen voor een garageverkoop.
Aan de garageverkoop zijn geen kosten verbonden.
U kunt ook voor € 15,-- een tafel huren in de kerk. Opgeven via de e-mail: antoniuskern@catharina-parochie.nl.
Tafels zijn te huren zolang de voorraad strekt. Op is op!.
Hang een vlag uit zodat het zichtbaar is dat u mee doet. Iedereen die mee doet wordt gevraagd een flyer op te hangen van de Zomermarkt in de Antoniuskerk,
Deze is per mail op te vragen bij carla@carlavanvliet.nl
Ook als u niet mee doet mag u die natuurlijk ophangen.
Wij zullen gezamenlijk de pers benaderen.

Het MEK bestaat al ruim 30 jaar.
De meeste dierenverblijven, weides en hokken staan er al vanaf de beginperiode en zijn aan vervanging en/of een opknapbeurt toe.
De opbrengsten van de zomermarkt willen wij hieraan besteden zodat onze dieren weer een verblijf krijgen dat van deze tijd is.

De Oosterhoutse Nachtegalen hebben voor het volgende jaar een bijzondere uitnodiging gekregen. Zij gaan samen met een Iers en een Indiaas koor van 9 t/m 18 februari concerten verzorgen in India. Voor mensen die normaal gesproken niet naar een concert kunnen. Niet alleen de reis, maar ook het repertoire is een enorme uitdaging. Een compleet nieuw concert met meer dan 30 nieuwe songs!! Graag willen we als bestuur van De Nachtegalen hiervoor een extra studieweekend in plannen.
De opbrengst van deze zomermarkt zal voor ons koor daarbij een steun(tje) in de rug zijn!